Maatwerk

Wil je een uniek en origineel juweel laten ontwerpen of wil je een persoonlijk verhaal verwerken in een juweel? Dan kan je bij mij terecht voor unieke ontwerpen op maat die volledig naar jouw wens zijn.

Stap voor stap gaan we samen op zoek naar wat jij mooi en belangrijk vindt. Op basis hiervan ontwerp ik een one of a kind juweel dat jouw verhaal vertelt.

In mijn atelier heb ik een snoepwinkel aan diamanten en kleurstenen waaruit je kan kiezen. Indien je een specifieke steen in gedachten hebt, ga ik ook graag voor jou op zoek naar deze steen bij gerenommeerde edelsteenhandelaars in Antwerpen.

Oud goud

Heb je oude juwelen die je niet meer draagt? Kreeg je gouden juwelen, maar zijn deze niet echt jouw stijl? Ontzettend jammer, toch? Juwelen dienen gedragen te worden en niet in een schuif te liggen.

Samen bekijken en bespreken we je wensen en creëren we een juweel dat perfect aansluit bij jouw persoonlijkheid. Zo kan je een volledig nieuw juweel laten ontwerpen met het oud goud of je kan een juweel laten herwerken, de keuze ligt bij jou. Ook de edelstenen uit oude juwelen kunnen we opnieuw laten stralen in een ontwerp.

Het resultaat? Een unieke creatie met een prachtig verhaal, zodat je voor altijd kan vasthouden aan alle mooie herinneringen.

Verlovingsringen

Bij één van de belangrijkste vragen die je kan stellen in je leven hoort een ring met een verhaal. Voor het kiezen van de perfecte ring voor je aanstaande kan je bij mij terecht. Samen ontwerpen we een op maat gemaakte ring die jullie liefdesverhaal vertelt en belichaamt.

In mijn atelier heb ik een ruime keuze aan diamanten en kleurstenen, zodat we samen een ring kunnen creëren die jullie bijzonder verhaal perfect weergeeft.

Ik kan alvast niet wachten om jouw ideeën tot leven te brengen en jullie uniek moment nog specialer te maken.

Trouwen

Trouwringen

Proficiat! Er is niets mooier dan jullie liefde te bezegelen met een huwelijk.

Het kiezen van trouwringen is een speciale gebeurtenis en daar maak ik graag tijd voor vrij. Tijdens een persoonlijk gesprek leren we elkaar beter kennen en luister ik naar jullie wensen en uniek liefdesverhaal. Samen doorlopen we de keuze van de meest geschikte materialen en texturen, zodat de ringen jullie letterlijk en figuurlijk op het lijf geschreven zijn.

Voor jullie grote dag ontwerp ik ringen die jullie bijzondere liefde voor elkaar weerspiegelen. Met veel passie en oog voor detail smeed ik prachtige gouden trouwringen waar jullie de rest van jullie leven samen kunnen van genieten.

“Het is een eer voor mij om iets te mogen creëren dat jullie eeuwige liefde bezegelt.”

 

Trouwjuwelen

Ben je op zoek naar het perfecte bruidsjuweel dat past bij jouw jurk? Naast trouwringen kan je bij mij ook terecht voor unieke en op maat gemaakte bruidsjuwelen zoals oorbellen, een armband of een ketting. Samen ontwerpen we een uniek juweel, zodat jij schittert op jouw speciale dag!

 

Rouwjuwelen

Met afscheid nemen, gaan veel emoties gepaard. Een rouwjuweel is een tastbare herinnering die jou hierbij troost kan bieden. Het is een symbool voor liefde, verhalen en herinneringen.

Samen nemen we de tijd om een eeuwige herinnering te creëren die je elke dag opnieuw kan koesteren. Elk rouwjuweel wordt zorgvuldig en liefdevol met de hand gemaakt, zodat je een betekenisvol en persoonlijk sieraad hebt dat voldoet aan jouw wensen.